TG012 Tanduran Spektrum Lengkap LED Tanduran Tanduran Lampu Hias kanggo Tanduran Tanduran njero ruangan

●The Orchid Stick- Thelampu tuwuh hiasanBisa Dimainake Minangka Stick anggrek, ndandani stalks, ayu lanpraktis

●Best Full Spectrum LED Grow Lights- Anggrek biasane dawa banget, lan biasane perlu cukup cahya, karo cahya iki kanggo anggrek ing jero ruangan, sampeyan ora perlu sumelang ing bab fotosintesis.

● Dhuwur bisa diatur-Nyetel dhuwur panel lampu tanduran lantai kanggo nyedhiyakake godhong kanthi cahya sing cukup.

collect_img

Detail Produk

Kaya sing dingerteni saka jenenge, tanduran sing dipimpin lampu digawe kanggo kembang anggrek.

Miturut analisis para ahli, sanajan anggrek minangka kembang sing tresna, nanging isih butuh cahya kanggo tuwuh ing njero ruangan sing luwih apik.

Intensitas cahya optimal kanggo anggrek jinis cahya kurang (kayata Phalaenopsis lan Anggrek Permata) yaiku 100 umol/m2s, lan intensitas cahya optimal kanggo anggrek jinis cahya dhuwur (kayata Cattleya, Vanda) yaiku 500 umol/m2s, lan photoperiod yaiku 12-14 jam.

Dadi PPFD paling apik sing dibutuhake yaiku 100-500 umol / m2 / s.Lan butuh 12-14 jam kanthi lampu iki.Yen kurang cahya, anggrek bakal dadi iyub-iyub cilik, kembang kurang, godhong lara, utawa mati ing udakara 6 minggu.

Sawise sinau anggrek, kita ngembangake lampu tuwuh led cilik.

Lampu spektrum lengkap kanggo tanduran njero ruangan bisa mbantu ngatasi masalah tanduran anggrek, bisa nahan batang.Cahya kabeh teka menyang godhong, mula proses fotosintesis efisien banget.Yen sampeyan nggunakake lampu tuwuh ing ndhuwur meja, iki minangka lampu tanduran kanggo tanduran njero ruangan, kembang anggrek sampeyan bisa tuwuh kanthi apik.

Jeneng produk TG012 Ukuran lampu 119mm * 120mm * 195-718mm
Watt 10w Bahan PC
Lumen 360lm Suhu warna 4000k
PPF *umol/s PAR
PPFD 10cm: 101umol/m2s
5cm: 207umol/m2s
2,5cm: 265umol/m2s
Panjang Gelombang Puncak Biru: 450nm
Abang: 650nm
Ra 95 sumber daya 5V
Area panggunaan Orchid, BLOOM, houseplant, Liyane Sertifikat ce, EMC, LVD, RoHS, Reach
lampu tanduran kanggo tanduran njero ruangan OEM

Helper Tanduran njero ruangan

supplier lampu njero ruangan tanduran
lampu tanduran kanggo supplier tanduran njero ruangan

Nyenengake Anggrek

Anggrek biasane dawa banget, lan biasane butuh cahya sing cukup.Nanging kembang tansah ndhelikake godhong saka proses fotosintesis, lampu anggrek iki bisa nahan pancang tanduran lan nyedhiyakake cukup cahya kanggo godhong.
dipimpin kanggo produsen tanduran sing tuwuh

Panggunaan sing beda

lampu tanduran kanggo pabrik tanduran njero ruangan

Fitur

jinis lampu tuwuh kanggo supplier tanduran njero ruangan
Padhang Dimming

Padhang Dimming

Model alternatif padhang sing beda.
Lengan Teleskop sing bisa diatur

Lengan Teleskop sing bisa diatur

Nyedhiyakake tanduran kanthi lampu sing tepat
Kontrol Fungsional

Kontrol Fungsional

Pilih model sing paling apik kanggo tanduran
Akeh panggunaan

Akeh panggunaan

Dekorasi lan cahya kanggo kabeh jinis tanduran.
Tongkat Anggrek

Tongkat Anggrek

Tahan Orchid Stake, ora kekacoan.
Konstruksi sing bisa dicopot

Konstruksi sing bisa dicopot

Tampilan resik, katon apik, Instalasi gampang
Titik Penjualan Produk

Titik Penjualan Produk

01

Minangka Stake Tanduran, Cahya kanggo Godhong.

Anggrek utamané siji utawa loro teken, lan anggrek teken cukup dawa, lan biasane perlu cukup cahya, sing tansah ndhelikake godhong saka proses fotosintesis, lampu anggrek iki bisa nahan teken tanduran lan nyedhiyani cukup cahya kanggo godhong.

02

Pilih model padhang paling apik.

Intensitas cahya optimal saka anggrek jinis kurang cahya yaiku 100 umol / m2s, lan intensitas cahya optimal saka anggrek jinis cahya dhuwur yaiku 500 umol / m2s, yen sampeyan ora pengin ngganti dhuwure, sampeyan uga bisa ngganti padhange.

03

Nyedhiyakake cahya sing cukup kanggo fotosintesis

PPFD paling apik sing dibutuhake yaiku 100-500 umol / m2 / s.Saka nyetel jarak saka panel cahya lan godhong, tanduran bisa bedaintensitas cahya.

mimpin kanggo supplier tetanduran ngembang
con_icon1

24 JAM ONLINE

Yen sampeyan duwe pitakon babagan carane tuwuh tanduran kanthi cahya, sampeyan uga bisa takon karo tim sales kita.

mimpin kanggo supplier tetanduran ngembang

Ninggalake pesen sampeyan:

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita.