crita kita

supplier lampu tanduran njero ruangan

Profil J&Cr

Kita nggawa ruang kanggo urip karo alam

Founded in 2006, J&C lighting minangka perusahaan ekspor profesional.Ing 2015, kita wiwit ngowahi dadi teknologi lampu tanduran.Kita kerja keras kanggo nyedhiyakake solusi lampu pertumbuhan tanduran njero ruangan kanthi teknologi LED anyar, kanggo ngatasi kesulitan lan masalah sing wis suwe pangguna ing kebon njero ruangan, lan nggawe pengalaman perawatan tanduran sing luwih santai, ijo lan luwih ilmiah kanggo pangguna.Musim semi ekologis ngrenggani papan kasebut.
Sing luwih penting yaiku ngrasakake lan ngrasakake kesenengan lan kaendahan urip. Ing saiki, produk kasebut didol ing Eropa, Amerika, Jepang, Korea Selatan lan negara lan wilayah liyane.
J&C lan pangguna sing saya akeh ngalami keanggunan urip, nggawe rasa urip, lan nuduhake katresnan urip.

Budaya Perusahaan

J&C kerja keras kanggo nyedhiyakake solusi lampu pertumbuhan tanduran njero ruangan karo LED anyar
teknologi, kanggo ngatasi kangelan lan alangan pangguna ing gardening njero ruangan, karo
ngelmu, konsep desain cerdas lan wong-oriented minangka inti, lan seni elegan
estetika minangka sikap , kanggo nggawe perawatan tanduran sing luwih santai, ijo lan luwih ilmiah
pengalaman kanggo pangguna, lan nggawa lingkungan ekologi ijo njero ruangan seger lan luwih elegan
iklim.Dekorasi papan kanthi musim semi, sanajan sampeyan ana ing kutha, sampeyan bisa ngrasakake idyllic
sesawangan, lan sampeyan bisa nambah tutul alam kanggo interior tanpa ninggalake ngarep.Paling
penting iku kanggo seneng fun lan kaendahan urip, release meksa saka karya sibuk lan
urip, lan entuk kabungahan lan katentreman kesehatan fisik lan mental.

Ilmiah
Intelligence
Wong-
berorientasi
Apik banget
keanggunan
Gampang
nandur
ngaso&
sekeca

Layanan siji mandeg

Manufaktur

20.000 pcs / dina

Paket Kustomisasi

OEM

Sampel kasedhiya

Ora MOQ

Kita duwe kapasitas manufaktur luwih saka 20.000 pcs taman mini saben dina, lan kita bisa menehi pelanggan OEM 45 dina timbal.Lan kita bisa nyedhiyani conto kanggo sampeyan mriksa, tanpa mbutuhake syarat MOQ.

J&C Lighting nyedhiyakake pasar, produk lan pelanggan.Kita ngrangkul semangat kerjasama sing jero, pembangunan lestari, lan kolaborasi win-win karo para pelanggan.Kita kepengin banget nampa umpan balik saka para pelanggan, lan nindakake sing paling apik kanggo nawakake layanan siji-mandeg.Tujuane yaiku nyedhiyakake produk lan layanan sing migunani lan layak kanggo para pelanggan.

con_icon1

24 JAM ONLINE

Yen sampeyan duwe pitakon babagan carane tuwuh tanduran kanthi cahya, sampeyan uga bisa takon karo tim sales kita.

Ninggalake pesen sampeyan:

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita.