MG409 lampu meja lampu tanduran omah ing njero kebon nggunakake kit taman kanggo tanduran njero ruangan

● Lampu tanduran omah njero ruangan kanthi pengontrol fungsi kanggo mrentah model lan padhang wektu.

● Dhuwur imbuhan beda-beda saka 310mm kanggo 695mm catering kanggo tetanduran saka dhuwur beda.

● Led cilik tuwuh cahya kanthi awak lampu sing bisa dicopot, papan lan ngirit barang

● Lampu tuwuh hiasan kanggo tanduran njero ruangan.nggunakake DIY.

collect_img

Detail Produk

J&C Minigarden MG409 dipimpin tuwuh lampu kanggo tanduran njero ruangan kaya jamu (Basil, Mint,Thyme, etc), Kembang (Dianthus, Phlox.etc) lan Succulents (Sedum, Cotyledon, etc).

Nduwe pengontrol fungsional kanggo mrentahake model lan padhang wektu, sing bisa nyukupi kabutuhan cahya sing beda-beda adhedhasar macem-macem jinis tanduran njero ruangan.

Dhuwur beda-beda saka 310mm nganti 695mm, gampang lan trep kanggo nyetel dhuwur cahya.

Digawe saka pc, logam lan pring, gampang instalasi lan nggunakake.Uga kurang biaya pengiriman amarga desain kompak lan awak lampu sing bisa dicopot.

Jeneng produk: MG409 Lampukuran: 160*160*310-695mm
Watt: 10W Bahan: ABS + PC + Metal + Bambu
Lumen: 290lm Suhu warna: 3222K
PPFD 5cm:400 umol / m2s
10 cm:190 umol / m2s
20 cm:55 umol / m2s
Panjang Gelombang Puncak Biru: 450nm
Abang: 650nm
Ra >79.5 Sumber Daya: 5VDC
Area panggunaan Ruang Urip,kantor Sertifikat: CE/RoHS/REACH
pabrik lampu tuwuh led cilik

Promotor Wutah Tanduran

lampu led tuwuh kanggo supplier kembang
nggunakake lampu tuwuh kanggo tanduran njero ruangan

Dekorasi Cahya Tanduran Omah

Spektrum lengkap sing dioptimalake bisa ngurus ora mung tanduran ijo omah, nanging uga kembang.Saka wektu wiji nganti panen, nggawa sampeyan kesenengan lan pengalaman santai.
lampu meja tuwuh cahya

TANAMAN REKOMENDASI

Grosir lampu omah

Fitur

indoor_house_plant_lights_wholesale-removebg-preview
Optimized High Efficient Spectrum

Optimized High Efficient Spectrum

Tuwuh ing ngendi sampeyan pengin, kapan wae sampeyan pengin
Kontrol Fungsional

Kontrol Fungsional

4 mode timer lan 5 langkah dimming, nawakake durasi cahya lan intensitas cahya sing beda
Rotasi Vertikal & Horizontal

Rotasi Vertikal & Horizontal

Nyedhiyakake cahya kanggo tetanduran
Imbuhan Dhuwur

Imbuhan Dhuwur

Lengen cahya teleskopik bisa beda-beda saka 310mm-695mm
Bambu Bambu Ramah Lingkungan

Bambu Bambu Ramah Lingkungan

Proteksi lingkungan lan daur ulang
Desain Minimal sing lucu

Desain Minimal sing lucu

Solusi sing apik kanggo dekorasi omah lan tuwuh tanduran
PRODUK SELLING POINTS

PRODUK SELLING POINTS

01

Dhuwur Efisien Nyata Tuwuh Cahya

Cahya seragam kanthi wektu cahya sing cukup ndadekake tanduran bisa entuk cahya sing kuwat kanggo tuwuh luwih cepet lan luwih sehat.ora mung barang hiasan sing lucu.

02

Lengan Lampu Extendable

Jarak antarane cahya lan tanduran kudu dijaga 1-2 inci (3-5cm).lengen lampu sing bisa diperpanjang bisa mbantu ngganti jarak kanthi wektu tuwuh sing beda.

03

Setelan Timer & Padhang

Kanggo macem-macem jinis tanduran sing seneng naungan utawa sing seneng srengenge, wektu cahya lan padhang bisa dikontrol dening saklar cerdas.

Meja tuwuh cahya Grosir
con_icon1

24 JAM ONLINE

Yen sampeyan duwe pitakon babagan carane tuwuh tanduran kanthi cahya, sampeyan uga bisa takon karo tim sales kita.

Meja tuwuh cahya Grosir

Ninggalake pesen sampeyan:

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita.