MG203 Hydroponic Microgreens Wiji Starter Kit Indoor Smart Garden

● Kit sprout wiji mini, microgreens tuwuh lampu

● Sistem hidroponik kanggo tanduran, kayata jamu, succulents

● Smart tabletop tuwuh lampu, simplified njero ruangan akeh

collect_img

Detail Produk

Item MG203 iki, ora mung hidroponik microgreens kit nanging uga table top tuwuh cahya.Desain fungsi dual khusus iki menehi pangguna panggunaan sing akeh.Tuwuh dhewe siap mangan microgreens utawa jamu ing omah.Sampeyan bisa tuwuh kabeh taun kanthi kit taman hidroponik njero ruangan iki, ramah lingkungan, organik, sehat.

Sistem cahya sing efisien energi lan spektrum lengkap njamin pencahayaan sing seimbang kanggo pertumbuhan tanduran sing optimal.Padhange bisa diatur, 30%, 60%, 100%.Kanthi cara iki, bisa cocog kanggo macem-macem tahap pertumbuhan.Ing macem-macem tahapan, tanduran butuh jumlah cahya sing beda.

3 model timer njamin tetanduran bakal duwe wektu sing paling cocok kanggo nindakake fotosintesis lan uga wektu kanggo ngaso, mbantu tetanduran tuwuh luwih cepet nanging sehat.Desain luwes dhuwur minangka salah sawijining kaluwihan sing mencorong, ngurus saben tahapan tanduran utawa tanduran ukuran sing beda.Lemah pinter sing kalebu kalebu pupuk, sing wis cukup kanggo tuwuh jamu sajrone 3 wulan.

Dual fungsi tuwuh kit, sampeyan worth duwe siji.Fresh ing sembarang wektu.

Jeneng produk: MG203 Ukuran Lampu: 217 * 355 * 489 mm
Watt: 24W Bahan: ABS + PC + Logam
Lumen: 1670lm Suhu warna: Kripik putih + abang
PPF: 31 umol / s PAR 10 cm: 88,2 W/㎡
20cm: 42.5W/㎡
30cm: 25.2W/㎡
PPFD 10cm: 500μmol/(m2·s)
20cm: 395μmol/(m2·s)
30cm: 190μmol/(m2·s)
Panjang Gelombang Puncak Biru: 450nm
Abang: 650nm
Ra > 80 Sumber Daya: Adaptor
Area panggunaan pawon, ruang tamu Sertifikat: CE/RoHS/REACH/ETL
produsen lampu tuwuh microgreen

Fitur

lampu tuwuh microgreen
supplier lampu microgreen

Ngarep Tuwuh Microgreens

Tuwuh microgreens kanthi lampu tuwuh microgreen iku organik lan uga murah.Saiki sampeyan bisa kanthi gampang tuwuh microgreens dhewe ing omah sanajan sampeyan ora duwe kebon!Umume microgreens bisa dipanen mung 7 nganti 12 dina.
pabrik lampu microgreen

Panggunaan Dual

microgreen tuwuh lampu OEM

Fitur

microgreen-tuwuh-lampu-grosir
Lampu Tuwuh Microgreen

Lampu Tuwuh Microgreen

Tuwuh microgreens, nyedhiyakake panganan seger lan sehat
Desain sing bisa dicopot

Desain sing bisa dicopot

Desain sing bisa dicopot, packing kompak, hemat barang
Lampu Tumbuh Jamu

Lampu Tumbuh Jamu

Sistem budidaya hidroponik, tuwuh jamu ing omah
Kothak sing bisa dipindhah

Kothak sing bisa dipindhah

Kothak tuwuh hidroponik sing bisa dipindhah, fleksibel lan gampang tuwuh
Timer / Padhang disetel

Timer / Padhang disetel

4 model timer lan 3 tingkat padhange bisa disetel, luwih disesuaikan
Kabeh taun tuwuh

Kabeh taun tuwuh

Kanthi set iki, duwe jamu seger lan microgreens kabeh taun
PRODUK SELLING POINTS

PRODUK SELLING POINTS

01

Microgreens tuwuh kit

Kit microgreens hidroponik, ora perlu cahya srengenge - Cukup banyu lan ngenteni.Persiyapan hidroponik nyedhiyakake kelembapan lan kahanan sing cocog.Panel cahya tuwuh menehi kothak tuwuh cukup simulasi suryo srengenge kanggo tuwuh.Kanthi cara iki, kabeh kit ngidini wiji tuwuh luwih cepet.

02

Sistem tanam hidroponik

Tuwuh saka wiji, duwe jamu seger ing omah.Operasi sing gampang, 4 model timer lan 3 tingkat padhange bisa disetel, luwih disesuaikan.Nggawe tuwuh gampang lan prasaja, mung klik lan tanduran tuwuh.

03

Bisa dicopot, ngirit barang

Desain sing bisa dicopot, gampang dipasang, ora ana alat sing dibutuhake.Umume nyuda biaya pengiriman.Sawise dirakit, bisa nyedhiyakake papan sing cukup kanggo tanduran bisa tuwuh kanthi sehat.iku uga bakal efisien ngredhakaké entanglement ROOT lan gangguan rwaning.

pabrik hidroponik njero ruangan
con_icon1

24 JAM ONLINE

Yen sampeyan duwe pitakon babagan carane tuwuh tanduran kanthi cahya, sampeyan uga bisa takon karo tim sales kita.

pabrik hidroponik njero ruangan

Ninggalake pesen sampeyan:

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita.