MG101 Herb Garden Wiwitan Gardening Kit Growing System Indoor Gardeners Kitchen

● Dhuwur diatur 20W spektrum lengkap tuwuh cahya kit

● EFISIENSI Dhuwur Max PPFD 1153 umol/㎡/s sistem tuwuh ing njero ruangan

● Pawon TAMAN tuwuh jamu seger, sayuran, woh-wohan ing saindhenging taun

● BASEMENT TRAY LUAS nyekeli pot tanduran 8pcs 3,6" persegi utawa kothak nursery 3pcs sekaligus

● TUV CERTIFIED FRIENDLY MATERIALS aman banget kanggo digunakake kanggo tuwuh sayuran lan tanduran

collect_img

Detail Produk

J&C I Shape dhuwur luwes taman jamu njero ruangan pinter digawe kanggo wong-wong sing ora duwe cukup papan kanggo gardening njero ruangan nanging uga pengin tuwuh pangan seger tanpa jempol ijo.Kit taman njero ruangan iki nyederhanakake proses nandur, kanthi tray sing disedhiyakake, sampeyan bisa kanthi gampang nyelehake wiwitan wiji, pot tanduran utawa kothak hidroponik sing wis ana ing sangisore cahya kanggo tuwuh.Iku cukup gampang kanggo tuwuh ing sembarang cuaca, lan panen luwih irit.Cocog kanggo sing sibuk utawa ora duwe pengalaman nandur.Ora preduli budaya lemah utawa hidroponik, kebon njero ruangan iki bisa nyukupi kabeh kabutuhan sampeyan, sampeyan mung bisa milih cara sing luwih disenengi kanggo miwiti lelungan kebon njero ruangan.

Ora ana area ruangan sing bisa diomongake ing apartemen?Ora ana wektu kanggo njupuk bocah-bocah metu kanggo nyedhaki alam kanggo entuk kawruh babagan tanduran?Ora bisa njaluk jamu seger kanggo nggawe salad utawa teh kapan wae sampeyan pengin?Isih golek kado kanggo ulang tahun utawa preian liyane?Banjur taman njero ruangan iki bisa dadi solusi sing apik kanggo sampeyan, luwih becik diselehake ing pawon, ruang makan utawa wilayah njero ruangan liyane kanggo nikmati kebon kebon njero ruangan.

Jeneng produk: MG101 Ukuran Lampu: 476 * 189 * 453 mm
Watt: 20W Bahan: ABS + PC + Logam
Lumen: 1350lm Suhu warna: 3550K
PPF: 25,8 umol / s PAR
PPFD 5cm: 630 umol/m2s
10cm: 375 umol/m2s
20cm: 170 umol/m2s
Panjang Gelombang Puncak Biru: 450nm
Abang: 650nm
Ra > 80 Sumber Daya: Adaptor utawa AC230V
Area panggunaan Meja, Lantai, Pojok Sertifikat: CE/RoHS/REACH
jamu tuwuh cahya

Pawon DIY

eksportir jamu tuwuh cahya
pabrikan herbal tuwuh cahya

Masak Basil Sauce Baguettes

Bahan basil nduweni nilai nutrisi sing cukup dhuwur.Godhong basil duweni rasa pedas lan anget, lan nduweni efek sterilisasi, nyegerake weteng, lan mbantu pencernaan.Dadi, saus basil uga nduweni sifat obat tartamtu!
Produsen lampu tuwuh tanduran China

Tanduran sing Disaranake

Grosir jamu tuwuh cahya

Fitur

Grosir kit taman sayur njero ruangan
Output PPFD dhuwur

Output PPFD dhuwur

Max PPFD 1153 umol/㎡/s - kunci kanggo tuwuh luwih cepet tanduran
Instalasi Gampang

Instalasi Gampang

Instalasi minangka prasaja sabisa njupuk mung 3 langkah
Basement Tray gedhe

Basement Tray gedhe

Nampan ukuran gedhe sing ditawakake, bisa nampung pot tanduran 8pcs 3.6" persegi
TUV Certified Material Friendly

TUV Certified Material Friendly

Bahan panganan sing diverifikasi dening TUV lab- ora ana zat sing mbebayani
Smart Timer Klebu

Smart Timer Klebu

Timer otomatis (16H urip lan 8H mati) mesthekake tetanduran entuk wektu cukup kanggo fotosintesis
Nyetel Dhuwur Gampang

Nyetel Dhuwur Gampang

Panel cahya sing bisa diatur dhuwur, dhuwure bisa nganti 47cm
PRODUK SELLING POINTS

PRODUK SELLING POINTS

01

Nilai PPFD sing efisien banget

Spektrum lengkap sing dioptimalake kanthi efisiensi dhuwur, Max PPFD 1153 umol/㎡/s - ningkatake wutah kanthi cepet, njamin energi sing dibutuhake kanggo fotosintesis tanduran

02

Ruang paling ngisor tray sing wiyar

Nampan gedhe sing ditawakake, ngemot pot tanduran 8pcs 3.6" utawa kothak nursery 3pcs sekaligus

03

RoHS lan REACH Certified Friendly Materials

Bahan sing ramah lingkungan, aman banget kanggo digunakake kanggo tuwuh sayuran lan tanduran

Taman jamu njero ruangan kanthi cahya
con_icon1

24 JAM ONLINE

Yen sampeyan duwe pitakon babagan carane tuwuh tanduran kanthi cahya, sampeyan uga bisa takon karo tim sales kita.

Taman jamu njero ruangan kanthi cahya

Ninggalake pesen sampeyan:

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita.