7d9e610e29227d427a8fb4f229bdc8d
Pabrik Cute Grow Light
pemasok Floor Grow Lamp

Gampang nandur Ngaso lan Seneng

Sistem Tumbuh

Sistem Tumbuh

GAMPANG IDEAS liyane>

Tuwuh Lampu

Tuwuh Lampu

GAMPANG IDEAS liyane>

Mate Planter

Mate Planter

GAMPANG IDEAS liyane>

Taman Mini Kab

Taman Mini Kab

GAMPANG IDEAS liyane>

Kaluwihan Kita

More Pangenalan

More Pangenalan

Kabukten nuduhake pendhudhukan pasar luwih akeh lan reputasi sing luwih dhuwur karo produk kita
Kualitas apik

Kualitas apik

Produk kualitas apik lan standar inspeksi Jerman
Layanan apik

Layanan apik

OEM & ODM, Desain Kemasan, Layanan Logistik 24H adhedhasar pengalaman bisnis luar negeri luwih saka 20 taun.
Produk Anyar

Produk Anyar

Ngrungokake pelanggan lan ngeduk pasar, terus nerbitake 6-7 produk anyar saben taun
Kapasitas R&D

Kapasitas R&D

15 insinyur sing kerja ing industri iki luwih saka sepuluh taun lan kerja sama karo limang lembaga pertanian tingkat pertama ing China
Sertifikasi Pabrik

Sertifikasi Pabrik

Pabrik entuk sertifikat BSCI lan ISO 9001 lan produk entuk sertifikat CE / RoHS / REACH / ETL
tuwuh lampu kanggo tetanduran
MG103 Indoor Vegetable Garden System Herb Hydroponic Garden System Grow Lights
taman miniatur
lampu mimpin kanggo tetanduran ngembang
tuwuh lampu kanggo tanduran njero ruangan
cahya kanggo tanduran njero ruangan
kit taman jamu njero ruangan
wutah tanduran njero ruangan

Ninggalake pesen sampeyan:

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita.